Dr. Veronica Moisil Medic Specialist Dermato-Venerolog. Pasiuni: injectare toxina botulinica (botox), acid hialuronic, dermatoscopie si estetica faciala.

Dr. Veronica Moisil

Medic Specialist Dermatovenerologie

Orar de consultatii
Luni : 13:00 – 19:00
Miercuri: 13:00 – 19:00

Dr Veronica Moisil  s-a nascut intr-o familie ale carei valori sunt educatia si corectitudinea. A urmat studiile preuniversitare in Deva, iar în 2001 a absolvit Facultatea de Medicina in Cluj-Napoca unde a decis sa urmeze specializarea in Dermatologie, care s-a transformat din meserie in pasiune.

În 2009 a infiintat cabinetul dermatologic Estetderm din Bistrita. In scurt timp a reusit sa castige increderea si aprecierea pacientilor. Acest lucru a determinat-o sa accepte provocarea si sa se alature doamnei doctor Ruxandra Cutus.  Impreuna au format in Cluj-Napoca, un centru dermatologic care sa ofere pacientilor servicii complexe de dermatologie, bazate pe profesionalism si colaborare, avand la indemana multiple posibilitati de diagnostic si tratament, precum si sprijinul unei echipe pasionate de aceasta meserie.

Dr. Veronica Moisil este interesata in mod special de partea interventionista a dermatologiei. (excizii chirurgicale, injectare toxina botulinica ( botox ), acid hialuronic), dermato-oncologie si dermatoscopie dar si estetica faciala.  Se straduieste mereu sa fie la curent cu ultimele tehnici si substante utilizate in dermatologie, participand periodic la congrese si cursuri de perfectionare in Europa.

Au fost multe excursii în scop didactic, pe care le-a făcut la clinici din Europa, simpozioane şi cursuri pentru injectat (acid hialuronic, botox şi mezoterapie).

Dr Veronica Moisil medic dermatolog Cluj este acum trainer internaţional cooptat de un mare producător de substanţe pentru injectat. Astfel, ea învaţă de la cei mai buni experţi din Franţa, Austria, Germania, Monte Carlo, sau Spania şi transmite mai departe, în calitate de expert, secretele unei injectări reuşite, specialiştilor din Transilvania.

Considera ca munca in echipa, respectul fata de pacienti si colaboratori este secretul unor servicii medicale de calitate. In prezent lucreaza la Medart Clinic in Cluj-Napoca si Estetderm In Bistrita, unde spera sa ofere servicii dermatologice la standarde europene actuale.

Tratamente dermatologice cluj, botox, marire buze cluj, acid hialuronic, derma cluj, dermapen, medicina estetica

Linkuri utile:

Veronica Moisil recomanda: 

Dr. Veronica Moisil la Clinica Estetderm, Bistrita

CV Dr.Veronica Moisil